Om oss

Fotalla är en svensk fototjänst tillgängligt för alla. Snabbt, enkelt & smidigt. Vi fotograferar alla människor i sin egen miljö. Hemma, på jobbet eller utomhus. Använd bilderna fritt för privat bruk eller för ditt företag.

Vår grundidé är att genom en lättillgänglig tjänst skapa möjligheten för vanliga människor och alla företag att boka en fotograf för fler tillfällen i sitt liv. Vanligtvis prioriterar man att boka en fotograf endast vid stora händelser och någon enstaka gång för porträttbilder. Vi frågade oss varför har inte alla en fotograf med på sina event, födelsedagsfiranden, vid dop, möhippor eller middagar och kom fram till att vi vill skapa ett företag som möjliggör detta.

Vi vill att alla ska ha råd med en fotograf flera gånger under året och även öppna upp möjligheten för prisvärda kortare fotosessioner där man betalar per bild vilket är väldigt användbart för att hålla sina porträttbilder uppdaterade för personalen, för familjebilder, tinderbilder och vid behov av nya CV bilder. Genom att våra fotografer möter upp våra kunder på plats i deras miljöer istället för att använda en dyr fotostudio kan vi leverera en mer prisvärd tjänst.

Boka din fotografering redan idag!

Vi är Fotalla


Diego Martin

Grundare/ Fotograf
diego.martin@fotalla.se


Julia Kedner

Grundare
julia.kedner@fotalla.se


Nihaal Ramesh

Fotograf


Sarah Malm

Fotograf

Följ oss på Sociala medier

Se våra senaste bilder och gå in och gilla Fotalla på Facebook och Instagram.