Om oss

Fotalla är en svensk fototjänst tillgängligt för alla. Snabbt, enkelt & smidigt. Vi fotograferar alla människor i sin egen miljö. Hemma, på jobbet eller utomhus. Använd bilderna fritt för privat bruk eller för ditt företag.

Fotalla fototjänst for alla. Teamfoto

Vår grundidé är att skapa en lättillgänglig fototjänst som möjliggör för alla människor och företag att boka en fotograf för fler tillfällen i sina liv. Vanligtvis prioriterar man att boka en fotograf endast vid stora händelser och någon enstaka gång för porträttbilder. Vi frågade oss själva varför har inte alla en fotograf med på sina event, födelsedagsfirande, vid dop, möhippor eller middagar och kom fram till att vi vill skapa ett företag som möjliggör detta.

Vi vill öppna upp möjligheten för prisvärda kortare fotosessioner vilket är väldigt användbart för att hålla företagets porträttbilder uppdaterade, för familjebilder, tinderbilder och vid behov av nya CV bilder.

Idén om Fotalla började ta form under en vanlig middag hemma i ett kök. En frilansfotograf och en teamleader började utforska tanken på att skapa ett fotoföretag som prioriterar smidighet. Genom att integrera processer och fotokunskap med enkelhet skapades grunden av vad vi som företag är idag.

Boka din fotografering redan idag!

Vi är Fotalla

Porträttbild av fotografen Diego


Diego Martin

Grundare / Fotograf
diego.martin@fotalla.se

Porträttbild av Julia


Julia Kedner

Grundare / Management
julia.kedner@fotalla.se

Porträttbild av fotografen Nihaal


Nihaal Ramesh

Fotograf

Porträttbild av fotografen Sarah


Sarah Malm

Fotograf

Följ oss på Sociala medier

Se våra senaste bilder och gå in och gilla Fotalla på Facebook och Instagram.