Abonnemang

Stärk ditt företags varumärke med vårt månatliga fotopaket och säkerställ en konstant tillströmning av högkvalitativt material. Låt oss ta hand om dina visuella behov så att du kan fokusera på din kärnverksamhet – säg farväl till bildbekymmer!

Lilla

10 bilder

Ett tillfälle per månad 40min

Fri kombination av våra företagstjänster Content Creation, Porträtt, Interiör och Tallrik
1.374kr inkl. moms
Intresseanmälan

Mellan

10 bilder + 10 bilder

Två tillfällen per månad 40min

Fri kombination av våra företagstjänster Content Creation, Porträtt, Interiör och Tallrik
2.624kr inkl. moms
Intresseanmälan

Stora

5 bilder per vecka

Ett tillfälle varje vecka 30min

Fri kombination av våra företagstjänster Content Creation, Porträtt, Interiör och Tallrik
3.749kr inkl. moms
Intresseanmälan

Alla Fotalla-fotograferingar sker i våra kunders miljöer eller på allmän plats.

En reseersättning tillkommer för bokningar utanför centrala Göteborg och Mölndal.

Avtalsperioden är 3 månader.

Editering ingår i priset, ej specialanpassad.

Använd bilderna fritt inom ditt företag och för din marknadsföring.

Bilderna levereras digitalt inom 1-4 vardagar efter fotograferingen.

Vi startar alltid med ett kort möte för att tillsammans se på vilket sätt ni och ert företag kan ha mest nytta av vårt fotoabonnemang. Tillsammans hittar vi vilket upplägg som passar just er bäst.

Är ni kanske en butik som har nytta av en fotograf en gång i veckan där ni vill fånga teamkänslan bland personalen, visa veckans produkter och tävlingar eller är ni kanske en kundtjänst som expanderar och anställer kontinuerligt och behöver porträttbilder månadsvis.

Vi ser till att hitta rätt upplägg utefter ert behov, lägger upp planen, bokar in tillfällena för perioden och sen är bollen i rullning.

Är ni intresserade men är osäkra på om ett fotoabonnemang är rätt för er, gör en intresseanmälan så svarar vi på era frågor, diskuterar behov och ger er all information ni behöver för att fatt ert beslut.

Mötet sker utan förpliktelser. Ni är inte bundna till att köpa något. Vi vill att ni ska känna er bekväma och hitta rätt val för ert bolag.

Vi använder naturliga bakgrunder som finns på platsen och naturligt ljus för alla våra bilder. I mörkare miljöer använder vi blixt för att belysa scenen mer. Vi jobbar inte med pappersbakgrunder.

Under fotograferingen är fotografens fokus att få människorna som är framför kameran att känna sig avslappnade, naturliga och att de ska få en rolig stund.

Vi levererar alltid dina digitala bilder via e-post inom 1 till 4 vardagar efter fotograferingen.

Som företag kan du lägga till expressleverans till din bokning. Du kan välja inom 24 timmar eller specifik tid inom 24 timmar. Dessa tillval finns i begränsad tillgång, vid vår bekräftelse får ni information om tillgänglighet och pris.

Ja, på efter varje fototillfällen gör du ditt eget val av bilderna som ska levereras. Vår editerare gör alltid först ett grundurval i samband med editeringen då dubbletter och bilder där någon tex blundar tas bort. Vi levererar ditt urvalsgalleri via en länk med färdigediterade bilder 1-4 vardagar efter fotograferingen.

Vi levererar en länk via mejl som leder dig till ditt galleri, där du markerar dina favoriter genom att klicka på hjärtat vid bilden. De markerade bilderna hamnar automatiskt i en mapp, gå in i mina favoriter via hjärtat längst upp till höger klicka på Pil-ikonen och på skicka till fotograf för att visa oss att ni är klara med ert val. Video instruktion

Som företagskund får du använda bilderna fritt för ditt företags marknadsföring och i sociala medier. Du får inte ge eller sälja bilderna vidare till en tredje part.

Ni kan erbjuda en tredjepart eller flera att också köpa bilderna från er bokning. Detta är användbart om det är mer än ett företag som vill använda bilderna från en och samma bokning. Ni kommer få en kod att dela till dem som ni vill ska kunna köpa bilder från er bokning, denna kod ger dem sedan access till galleriet där de själva kan göra sitt eget urval av bilder från bokningen. De betalar 100 kr exkl. moms per vald bild.

"Så nöjda med våra bilder! Jätteduktig fotograf och fin service då vi med väldigt kort varsel fick lov att omboka fotograferingen utan problem. Rekommenderar!"

Jessica

"Snabbt och smidigt, vi kunde enkelt boka de vi var ute efter via hemsidan. Vi fick tillgång till bilderna snabbt efteråt där vi kunde välja vilka vi tyckte var bäst. Vi kommer snart boka igen, även kika på deras abonnemang upplägg. Kan varm rekommendera"

Vobbiz

"Vår kommunikationsbyrå har använt oss av Fotalla för att fota event med mycket bra resultat. Alltid prisvärt och snabb leverans.

Överväger även att börja använda deras fotoabonnemang. Detta då vi skapar content för våra kunder som behöver kontinuerligt uppdaterade bilder."

Jesper Fredlund

"Enkelt att boka in en tid, snabb leverans av bilderna och mycket bra bilder. Vi fick hjälp med att styra upp allt på plats när dom kom ut. Rekommenderas starkt!"

Simon Karlsson

"Supertrevliga och flexibla. Kanonfotograf och jättefina bilder! Jag fotade hus inför uthyrning och det är prisvärt och så mycket bättre än att fota själv. Snabb och smidig leverans! Kan varmt rekommendera Fotalla!"

Lisa J.

”Smidig bokning, perfekt jobb på platsen och resultatet blev kanonbra. Överträffade mina förväntningar. Kommer använda dem igen och rekommenderar andra att göra detsamma.”

Alexander Haegermark

Väldigt proffsig och duktig fotograf! Jag kände mig jättebekväm under hela fotograferingen med min hund! Bilderna blev så bra, kan varmt rekommendera Fotalla

Malin R

"Otroligt flexibla och prisvärda! Vi hade en konferens i Oslo, och på kort inställelsetid fick vi en riktigt god service och en bra uppsättning bilder som vi även kunde använda långt senare."

Daniel Hognert

Lätt, smidigt och proffsigt. Bra pris. Rekommenderas. Kommer beställa igen helt klart.

Daniel G

“It was very nice experience, the photographer was very patient and took really nice pictures. Would recommend and I will take pictures again from Fotalla”

Sheetal Kudari

"Fantastiskt smidig, proffesionell och bekväm fotografering! Klockrent koncept och resultatet blev wow! Rekommenderar starkt"

Colorbyiida

Our family photo shoot a pleasant experience, we had great communication with our photographer. He was very open, patient and flexible and really listened to our wishes and was willing to change things up and do things differently so that we got the best pictures possible with a 3 year old that had a lot of energy.

Odette Scherman

Varför fotoabonnemang med Fotalla?

Vi är ett fotoföretag som fångar bilder i ett naturligt perspektiv och editerar bilderna med målet att framhäva det naturligt vackra i bilden. Genom att fokusera på att skapa en avslappnad känsla för de som står framför kameran ges det plats till spontanitet och genuina känslor i stunden vilket avspeglar sig i bilderna. Vi krånglar inte till det med långa produktioner där mycket planering och tid krävs. Våra fotografer är experter på att improvisera och är kreativa med det som finns på plats, vi skapar tillsammans med kunden där och då under den bokade tiden.

Stärk ditt varumärke

Genom att regelbundet uppdatera din bildbank stärker du ditt varumärke. Bilder förmedlar företagets budskap och kultur på ett visuellt sätt som ord ensamma inte kan göra. Dina bilder är en förlängning av din varumärkesidentitet.

Effektiv marknadsföring

Aktuella bilder gör det möjligt att snabbt reagera på marknadsföringsmöjligheter. Du kan skapa kampanjer, annonser och sociala medieinlägg med färska bilder som är relevanta för dina kunder. Visa vad som händer just nu.

Erfarenhet och kompetens

Våra fotografer har erfarenhet och kunskap. De vet hur man använder ljuset, komposition och fångar bilderna från sitt perspektiv för att få högkvalitativa bilder. Genom att anlita en professionell undviker du att behöva lära dig allt detta själv och istället få bilder av hög kvalitet utan att behöva investera tid och energi i att bli en expert.

Snabb leverans

En snabb leverans kan vara avgörande då man vill dela vad som händer och vad som är aktuellt för bolaget så nära realtid som möjligt, därför har vi alltid en snabb leverans och erbjuder även expressleverans för våra företagskunder.